video image

Da li tražiš posao ili praksu?

Želiš da postaneš deo Vega IT? Saznaj više o našim pozicijama i pošalji nam svoju biografiju. Jedva čekamo da te upoznamo!

Želiš da nam se pridružiš?

Mi smo kompanija širokih shvatanja. Deo smo sredine koja neguje intuitivno i proaktivno učenje koje nam omogućava da očekujemo i da se pripremimo za najnovije tehnološke trendove. Radujemo se novim izazovnim i nesvakidašnjim idejama koje podstiču našu inovativnost. Očekujemo da i ti budeš širokih shvatanja.

U potrazi si za nekom drugom pozicijom?

Ukoliko pozicija koju tražiš nije trenutno otvorena, rado ćemo pogledati tvoju prijavu i kontaktirati te kada budemo imali otvorenu poziciju za tebe. Pošalji nam svoj CV!

Zanima te kako izgleda proces selekcije za posao? 

Pitaj naš People Experience and Support tim tako što ćeš ih kontaktirati na people@vegait.rs

BESPLATAN eBook: Java za C# developere

Deli te samo korak od tvog besplatnog primerka priručnika “Java za C# developere”. Nadamo se da će ti ovaj eBook sa primerima biti koristan i da ćeš ga podeliti sa drugima. Podelite sa nama vaše utiske.

Preuzmi svoj E-BOOK

Nadamo se da će ti ova knjiga sa primerima biti korisna i da ćeš je podeliti sa drugima. Javi nam šta misliš. Povremeno ćemo ti slati sličan sadržaj. Možeš se odjaviti sa mejling liste u svakom trenutku.

Image

Želiš da naučiš kako da napišeš svoj CV?

Da li znaš da preko 53% regrutera pročita CV za manje od 30 sekundi? A da ga oko 27% pročita za jedan minut? Onda sigurno znaš koliko je važno napisati dobru biografiju!

Pročitaj više
    • Prijava za posao
    • Prijava za praksu